2310540104

Καλέστε μας

Πως ξεκινήσαμε

Ελάτε να γυρίσουμε μαζί πίσω τον χρόνο!

Η λατρεία μας για τα ιστορικά αυτοκίνητα και η ανάγκη μας για διαφοροποιήσει από την αντίληψη της υψηλής αισθητικής, μας οδήγησαν να κάνουμε μα μεγάλη επένδυση στην φινέτσα και την ιστορία.

Τα ιστορικά αυτοκίνητα αρχίσαμε να τα αγαπάμε αφενός από την μεγαλοπρεπή εμφάνιση που έχουν, αλλά και από κάποιες ιστορίες που ακούγαμε κατά καιρούς σε διάφορες εκθέσεις και φεστιβάλ στην Ευρώπη. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι το κάθε αυτοκίνητο που μπορεί να σαπίζει σε κάποια μάντρα ή να χάνει την λάμψει του σε κάποιο γκαράζ, έχει χαράξει την δική του ιστορία, που περιμένει να την ανακαλύψεις,  μέσα από ένα μαγικό γεμάτο ρομαντισμό ταξίδι.

Αρχίσαμε να ψάχνουμε λοιπόν αυτήν την μαγεία μέσα στον χρόνο με το πρώτο αυτοκίνητο που αποκτήσαμε (μάρκα)….  και διαπιστώσαμε ότι το τελικό αποτέλεσμα μας ενθουσίαζε όλο και περισσότερο.

Έτσι καταλήξαμε σήμερα να έχουμε έναν στόλο από αρκετά ιστορικά αυτοκίνητα  τα οποία όλα έχουν διατηρήσει την συλλεκτικής τους αξία λόγο της γνησιότητας των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν για τις επισκευές τους.

Η Antique -cars έκανε μία μεγάλη επένδυση για ν’ αναστήσει το πνεύμα των αυτοκινήτων αυτών και αρκετό χρόνο για έρευνα ώστε να συνθέσει και πάλι όλα τα κομμάτια της ιστορίας που τα συνοδεύουν και να σας δώσει την δυνατότητα να γίνετε και εσείς ένα από αυτά.

Στέλιος Κυριακίδης
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.