2310540104

Καλέστε μας

Αυτοκίνητο Γάμου

by admin
April 13, 2018

Το αυτοκίνητο γάμου είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας. Η αξία του κλασικού στις μέρες έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η φινέτσα, η μεγαλοπρέπεια, η ευγένεια και η διαφορετικότητα είναι αρετές που όλοι αναζητούμε και θέλουμε να έχουμε ώστε να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.  H Antique-Cars διαθέτει έναν στόλο μόνο από αυτοκίνητα αντίκες τα οποία θα κάνουν τον γάμο σας να ξεχωρίσει και να μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό όλων των καλεσμένων σας. Η εταιρεία μας μπορεί να αποστείλει τα αυτοκίνητά της σε όλα τα μέρη του κόσμου, μαζί με τον ειδικευμένο οδηγό που θα τα συνοδεύει και ο οποίος θα είναι ευπρεπώς και ανάλογα ντυμένος  με την εποχή του αυτοκινήτου. Σε κάθε γάμο το αυτοκίνητο γάμου παραμένει έως και την παράδοση του ζευγαριού στο κέντρο δεξιώσεων. Το αυτοκίνητο που θα σας συνοδεύσει στον γάμο σας μπορεί να διατεθεί και στην φωτογράφιση που θα πραγματοποιήσει το ζευγάρι είτε την ίδια είτε άλλη ημέρα με μία επιπλέον μικρή χρέωση. Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας διαθέτουν ασφάλεια και πινακίδες κανονικής κυκλοφορίας και όχι πινακίδες ιστορικού αυτοκινήτου που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας χιλιομετρικός και ημερομηνιακός περιορισμός.

Εμείς από την μεριά μας για κάθε γάμο ετοιμάζουμε πάντα μία μικρή έκπληξη που θα κάνει αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα να μεταμορφωθεί σε ένα γλυκό παραμύθι.

Τα κλασικά αυτοκίνητα αν και έρχονται από το παρελθόν θα δώσουν στην ημέρα αυτή μία μοντέρνα αύρα διαφορετικότητας και υψηλής αισθητικής.

Κάποια από τα αυτοκίνητα αντίκες της εταιρείας μας έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Ελληνικής ιστορίας, γεγονός που τα καθιστά συλλεκτικά οχήματα και εντελώς μοναδικά.  Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να θέσετε τον γάμο σας, σαν ένα αναλλοίωτο κεφάλαιο της ιστορίας των αυτοκινήτων αυτών, δεν έχετε από τα να μας επισκεφθείτε στην Μοναστηρίου 160 ώστε να τα δείτε από κοντά και να τα εκμεταλλευτείτε αναθέτοντας σε εμάς την μεγαλοπρεπή μεταφορά σας.

Το αυτοκίνητο γάμου δεν αρκεί να είναι όμορφο επιβάλλεται να είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

Σας ευχόμαστε πάντα το καλύτερο!

Δείτε όλο τον στόλο μας εδώ

BMW 321
Mercedes 170V
Ford A
Citroen B14G
Mercedes 170s