2310540104

Καλέστε μας

Εκθέσεις και φωτογραφίσεις

by admin
April 13, 2018

Τα αυτοκίνητά μας αποτελούν από μόνα τους ένα κόσμημα. Έτσι η Antique- Cars διαθέτει όλα τα ιστορικά της αυτοκίνητα για εκδηλώσεις όπως: Καλλιστεία και επιδείξεις ομορφιάς, εκθέσεις αυτοκινήτων, φωτογραφίσεις , shows κ.α. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μετακίνηση των αυτοκινήτων σε όποιο σημείο του πλανήτη εσείς θέλετε με ειδικευμένους μεταφορείς και οδηγούς. Η μοναδικότητα και η σπανιότητα των αυτοκινήτων επιβάλει την σύναψη συμβολαίου και την δέσμευση για την διατήρηση της ακεραιότητάς τους.

Η επιστροφή στο παρελθόν δεν χρειάζεται ταχύτητα και τεχνολογικά μέσα, αρκεί μόνο να κλείσετε τα μάτια και να αφήσετε την υψηλή αισθητική να σας ταξιδέψει μέσα στα δικά σας όνειρα, μέσα σε έναν δικό σας κόσμο.

Όλα τα αυτοκίνητα αντίκες είναι απολύτως λειτουργικά στο 100% και οποιαδήποτε επισκευή, έχει γίνει μόνο με εργοστασιακά επίσημα ανταλλακτικά αντιπροσωπειών. Επίσης όλα τα αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα και κατέχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν στο έπακρο την γνησιότητά τους αλλά και την συλλεκτική τους αξία σήμερα.

Δείτε όλο τον στόλο μας εδώ

BMW 321
Mercedes 170V
Ford A
Citroen B14G
Mercedes 170s